Koreaanse biefstukreepjes met rijst
Koreaanse biefstukreepjes met rijst

Koreaanse biefstukreepjes met rijst

en spitskool in zoete Aziatische saus

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

Allergens:
Gluten
Soy

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

100 g

Biefstukpuntjes

1 unit

Knoflookteen

20 milliliters

Sojasaus

(Contains Gluten, Soy)

125 g

Kastanjechampignons

1 cm

Verse gember

¼ unit

Rode peper

85 g

Pandanrijst

100 g

Spitskool

½ sachet(s)

Zoete Aziatische saus

(Contains Gluten, Soy)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olijfolie

1 tablespoon

Zonnebloemolie

to taste

Peper en zout

½ teaspoon

Suiker

Nutrition Values

Energy (kJ)2937 kJ
Calories702 kcal
Fat23 g
Saturated Fat3 g
Carbohydrate82 g
Sugar12 g
Dietary Fiber5 g
Protein37 g
Salt4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Bowl
Grater
Tall-Sided Pan
Wok or sautépan with lid

Cooking Steps

.
1

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de rijst.Snijd fijn of rasp de gember en de knoflook.Snijd de biefstukpuntjes in reepjes van dezelfde grootte zodat ze gelijk garen.Meng in een kom de olijfolie, suiker, sojasaus, gember, de helft van de knoflook en biefstukreepjes en laat de smaken intrekken.

.
2

Kook de rijst 12 - 15 minuten. Giet af en laat uitstomen.Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd fijn.Snijd de kastanjechampignons in kwarten.Snijd de spitskool in dunne repen.

.
3

Verhit de helft van de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur.Bak de kastanjechampignons met de rode peper 4 - 6 minuten. Breng op smaak met peper en zout.Verhit de andere helft van de zonnebloemolie in een wok of hapjespan met deksel op middelhoog vuur.Voeg de knoflook en spitskool toe en bak 5 - 8 minuten afgedekt. Voeg de zoete Aziatische saus toe en verwarm nog kort zonder deksel.

.
4

Voeg de biefstukreepjes met marinade toe aan de pan met kastanjechampignons.Bak de biefstukreepjes met marinade 2 - 4 minuten.Verdeel de rijst over kommen, schep de biefstukreepjes met kastanjechampignons aan een kant.Schep de spitskool aan de andere kant.