De meest gebruikte variant ketjap is ketjap manis. Wist jij dat manis zoet betekent in het Indonesisch?
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
250 g
Potatoes
150 g
Chopped escarole
(May be present Celery)
½ piece
Carrot
½ sachet(s)
Korean-style spice mix
(Contains Wheat, Sesame, Soy)
80 g
Vegetarian beef-style pieces
(Contains Soy, Wheat, Barley, Egg)
1 piece
Garlic
⅓ bunch
Scallions
20 milliliters
Ketjap manis
(Contains Soy, Wheat)
1 sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains Soy, Wheat)
15 g
Crispy fried onions
(Contains Wheat May be present Sesame, Gluten, Peanuts, Tree nuts)
½ tablespoon
Sunflower oil
½ tablespoon
[Plant-based] butter
to taste
Salt and pepper
Tip: Om tijd te besparen kun je de aardappel ook met schil koken en verwerken tot stamppot. Wist je dat je daardoor niet alleen meer vezels binnenkrijgt, maar ook meer vitaminen? Zoals vitamine B6 - onder andere belangrijk voor de stofwisseling.
Tip: Let jij op je zoutinname? Voeg dan de helft van de ketjap toe. Wie wil kan na het serveren naar smaak meer toevoegen.
Weetje: Wortel zit boordevol vitamine A - goed voor de groei, de gezondheid van je huid, haar en nagels en een goede werking van je ogen en afweersysteem. Het zit bijvoorbeeld ook in boerenkool, spinazie en broccoli.