Vandaag bereid je een variant op pesto uit een potje door spinazie, basilicum, Grana Padano en cashewnoten te mixen tot huisgemaakte spinaziepesto.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
90 g
Linguine
(Contains Wheat May be present Lupin, Egg, Mustard, Soy)
125 g
Red cherry tomatoes
½ piece
Garlic
10 g
Fresh basil
¼ piece
Lemon
50 g
Spinach
(May be present Celery)
10 g
Chopped cashews
(Contains Cashews May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)
20 g
Grana Padano flakes DOP
(Contains Egg, Milk)
20 g
Arugula
¾ tablespoon
Olive oil
1 teaspoon
Balsamic vinegar
2 tablespoon
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: De overige pesto is lekker als dressing door een salade de volgende dag, of op een boterham met kaas en tomatenplakjes voor lunch.
Weetje: Spinazie is een goede bron van ijzer. IJzer is essentieel voor het vervoeren van zuurstof in ons lichaam, wat bijdraagt aan een energiek gevoel.