Veggie Sausages with Roasted Vegetables

Veggie Sausages with Roasted Vegetables

with za'atar, sour cream & parsley

Tags:
Veggie
Allergens:
Sesame
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time40 minutes
Cooking Time10 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

200 g

Baby potatoes

100 g

Green beans

1 piece

Carrot

½ piece

Garlic

½ sachet(s)

Za'atar

(Contains Sesame)

½ piece

Onion

½ sachet(s)

Middle Eastern spice mix

2.5 g

Fresh flat leaf parsley

(May be present Celery)

25 g

Organic sour cream

(Contains Milk)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Extra virgin olive oil

½ tablespoon

Olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)1490 kJ
Calories356 kcal
Fat16.2 g
Saturated Fat3.8 g
Carbohydrate41.6 g
Sugar5.1 g
Dietary Fiber11.6 g
Protein9.4 g
Salt0.7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Baking Sheet with Baking Paper
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de ui in brede ringen. Pel de knoflook.
  • Snijd de wortel in stukken van 3 cm. Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen.
  • Halveer de krieltjes.
2
  • Meng in een kom de krieltjes, sperziebonen, wortel en ui met 1/2 el olijfolie per persoon, de Midden-Oosterse kruiden, peper en zout. Verspeid over een bakplaat met bakpapier.
  • Bak 30 - 35 minuten in de oven. Schep halverwege om.
  • Bak de knoflook 5 minuten mee in de oven.
  • Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan en bak de worstjes in 5 - 10 minuten rondom bruin.
3
  • Meng in een kom de zure room met z'atar, extra vierge olijfolie, peper en zout.
  • Haal de knoflookteen uit te oven, hak fijn en meng met de saus.
  • Hak de peterselie grof.
4
  • Verdeel de traybake en worstjes over de borden.
  • Serveer met de saus en garneer met de peterselie.