Bulgogisaus is zoet en hartig met de smaken van peer, gember en knoflook. Het is een belangrijk ingrediënt bij het bereiden van Koreaans BBQ-rundvlees.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Marinated steak
(Contains Celery May be present Egg, Gluten, Milk, Mustard, Sesame, Soy)
20 g
Bulgogi sauce
(Contains Sulphites, Wheat, Sesame, Fish, Soy)
20 g
Kimchi sauce
50 g
Rainbow slaw mix
¼ bunch
Scallions
5 g
Fresh coriander
(May be present Celery)
200 g
Broccoli
½ sachet(s)
Gomashio
(Contains Sesame)
5 milliliters
Sesame oil
(Contains Sesame)
75 g
Jasmine rice
½ piece
Garlic
¼ piece
Low sodium vegetable stock cube
½ tablespoon
White wine vinegar
1 teaspoon
Sugar
250 milliliters
Water
½ tablespoon
Olive oil
½ tablespoon
[Plant-based] butter
1 tablespoon
[Plant-based] mayonnaise
to taste
Salt and pepper
Tip: Voor het beste resultaat haal je de steak al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast en uit de verpakking.
Tip: Bak de steak eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je steak het liefst eet.
Tip: Voeg eventueel 1 el water per persoon toe aan de koekenpan en verhit nog 1 minuut op middelhoog vuur zodat er een saus ontstaat.
Weetje: Wist je dat bosui vergeleken met andere groenten veel calcium bevat? Je vindt het ook in boerenkool en paksoi.