Speciaal ingrediënt in je box! De kimchisaus is een pittige en zure Koreaanse saus die wordt gemaakt van gefermenteerde kool en andere groenten.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Marinated steak
(Contains Celery May be present Egg, Gluten, Milk, Mustard, Sesame, Soy)
20 g
Bulgogi sauce
(Contains Sulphites, Wheat, Sesame, Fish, Soy)
20 g
Kimchi sauce
50 g
Rainbow slaw mix
¼ bunch
Scallions
5 g
Fresh coriander
(May be present Celery)
200 g
Broccoli
½ sachet(s)
Gomashio
(Contains Sesame)
5 milliliters
Sesame oil
(Contains Sesame)
75 g
Jasmine rice
½ piece
Garlic
¼ piece
Low sodium vegetable stock cube
½ tablespoon
White wine vinegar
1 teaspoon
Sugar
250 milliliters
Water
½ tablespoon
Olive oil
½ tablespoon
[Plant-based] butter
1 tablespoon
[Plant-based] mayonnaise
to taste
Salt and pepper
Tip: Voor het beste resultaat haal je de steak al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast en uit de verpakking.
Tip: Bak de steak eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je steak het liefst eet.
Tip: Voeg eventueel 1 el water per persoon toe aan de koekenpan en verhit nog 1 minuut op middelhoog vuur zodat er een saus ontstaat.
Weetje: Wist je dat bosui vergeleken met andere groenten veel calcium bevat? Je vindt het ook in boerenkool en paksoi.