Miso! Een Japanse smaakmaker met zowel een hartige als zoete smaak. Gebruik het voor bouillon, sauzen of dressing, of maak er bijvoorbeeld een speciale miso-mayonaise van.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Marinated steak
(Contains Celery May be present Egg, Gluten, Milk, Mustard, Sesame, Soy)
1 piece
Egg
(Contains Egg)
½ bunch
Scallions
100 g
Am choi
10 g
Garlic-ginger-chili mix
10 g
White miso paste
(Contains Soy, Wheat)
70 g
Corn
50 g
Mie noodles
(Contains Wheat)
½ sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains Soy, Wheat)
½ tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Sunflower oil
400 milliliters
Water
½ piece
Low sodium beef stock cube
½ teaspoon
White wine vinegar
½ tablespoon
[Reduced salt] ketjap manis
to taste
Sambal
Tip: Het best kun je de steak al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen. Dan is de steak ook vanbinnen op temperatuur wanneer je hem bakt en krijg je een malser resultaat.
Weetje: Wist je dat bosui vergeleken met andere groenten veel calcium bevat? Je vindt het ook in boerenkool en paksoi.