Luxe ravioli met varkensworst en pecorino
Luxe ravioli met varkensworst en pecorino

Luxe ravioli met varkensworst en pecorino

met paddenstoelenmix en bieslook

Speciaal ingrediënt in je box! De ravioli van de Pastafabriek wordt met liefde bereid, met speciaal Italiaans meel en een vulling van bloemkool en beurre noisette.

Allergens:
Milk
Egg
Wheat
Cashews

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time25 minutes
Cooking Time20 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

140 g

Ravioli with cauliflower & beurre noisette

(Contains Milk, Egg, Wheat)

2 piece

Pork sausage with tomato & rosemary

(May be present Soy, Gluten, Egg, Mustard, Celery)

1 piece

Garlic

½ piece

Onion

175 g

Pre-cut ​​mushroom mix

75 g

Cooking cream

(Contains Milk)

20 g

Wild mushroom pesto

(Contains Milk, Cashews May be present Tree nuts, Peanuts)

20 g

Grated Pecorino DOP

(Contains Milk)

5 g

Fresh chives

(May be present Celery)

Not included in your delivery

½ tablespoon

[Plant-based] butter

½ piece

Low sodium vegetable stock cube

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)4194 kJ
Calories1002 kcal
Fat66.5 g
Saturated Fat30.1 g
Carbohydrate59.8 g
Sugar8 g
Dietary Fiber9.1 g
Protein44.2 g
Salt3.8 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

Voorbereiden
1
  • Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn.
  • Breng ruim water aan de kook in een pan voor de ravioli.
  • Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de worstjes in 2 - 3 minuten rondom bruin.
Groenten bakken
2
  • Voeg de ui en de knoflook toe en bak 1 - 2 minuten. Voeg de paddenstoelenmix toe en bak 3 - 4 minuten mee.
  • Kook ondertussen de ravioli 5 - 6 minuten. Bewaar wat van het kookvocht, giet daarna af en laat uitstomen. 
Saus maken
3
  • Haal de worstjes uit de pan. Verkruimel het bouillonblokje boven de pan.
  • Voeg de kookroom en 30 ml kookvocht per persoon toe. Meng goed.
  • Verlaag het vuur en laat 2 - 3 minuten inkoken. Breng op smaak met peper en zout.
  • Snijd ondertussen de worst in plakken. Snijd of knip de bieslook fijn.
Serveren
4
  • Verdeel de ravioli over diepe borden. Schep de saus en de worst eroverheen. 
  • Besprenkel met de bospaddenstoelenpesto. Garneer met de pecorino en de bieslook.

Weetje: Wist je dat ui een bron van vitamine C is? Deze vitamine helpt onder andere het lichaam om ijzer beter uit voeding op te nemen.