Mangosmoothie
Mangosmoothie

Mangosmoothie

Met vanilleyoghurt en hennepzaad

Goedemorgen!

Allergens:
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ unit

Mango

250 g

Halfvolle vanille-yoghurt

(Contains Melk (inclusief lactose))

15 g

Hennepzaad

Nutrition Values

Energy (kJ)950 kJ
Calories227 kcal
Fat6 g
Saturated Fat1.5 g
Carbohydrate35 g
Sugar34.1 g
Dietary Fiber3 g
Protein7 g
Salt0.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Cutting Board
Paring Knife
Peeler
Food Processor

Cooking Steps

1

Schil de mango en snijd het vruchtvlees van de pit.

2

Voeg de mango, de vanilleyoghurt en het grootste deel van het hennepzaad toe aan een blender of hoge kom en pureer tot een dikke smoothie. Voeg eventueel een scheutje water toe om de smoothie dunner te maken.

3

Verdeel de mangosmoothie over grote glazen en garneer met het overige hennepzaad.