Wraps met teriyaki biefstukreepjes
Wraps met teriyaki biefstukreepjes

Wraps met teriyaki biefstukreepjes

2 porties | met wortel-koolmix en gefrituurde uitjes

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Kies deze week voor wraps met steak, frisse komkommersalade, gefrituurde uitjes en een soja-mayonaisedressing!

Tags:
Recipe
Allergens:
Soy
Wheat
Sesame

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

200 g

Steak strips

1 piece

[Persian] cucumber

100 g

Rainbow slaw mix

50 g

Teriyaki sauce

(Contains Soy, Wheat)

4 piece

Flour tortillas

(Contains Wheat)

20 milliliters

Soy sauce

(Contains Soy, Wheat)

1 sachet(s)

Sesame seeds

(Contains Sesame May be present Tree nuts, Peanuts)

30 g

Crispy fried onions

(Contains Wheat May be present Sesame, Gluten, Peanuts, Tree nuts)

Not included in your delivery

1 tablespoon

White wine vinegar

1 teaspoon

Sugar

2 tablespoon

[Plant-based] mayonnaise

1 tablespoon

Olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)3300 kJ
Calories789 kcal
Fat41.6 g
Saturated Fat8.1 g
Carbohydrate65 g
Sugar16.6 g
Dietary Fiber6.3 g
Protein35.6 g
Salt4.7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Medium Bowl
Aluminum Foil
Small Bowl
Large Frying Pan

Cooking Steps

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de komkommer in reepjes van 5 cm lang.
  • Meng in een kom de komkommer met de koolmix, wittewijnazijn en suiker. Breng op smaak met peper en zout en meng goed.
  • Meng in een andere kom de biefstukreepjes met de teriyakisaus. Zet opzij en laat marineren.
2
  • Verpak de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 2 - 3 minuten in de oven.
  • Meng in een kleine kom de mayonaise met de sojasaus.
3
  • Verhit vlak voor serveren 1 el olijfolie in een koekenpan op hoog vuur en bak de biefstukreepjes 1 - 2 minuten.
  • Voeg de sesamzaadjes toe en meng goed.
4
  • Verdeel de sojamayo over de tortilla’s.
  • Beleg met de komkommersalade en de biefstukreepjes.
  • Garneer met de gefrituurde uitjes.