Aziatische noedelsalade met edamame
Aziatische noedelsalade met edamame

Aziatische noedelsalade met edamame

BloemCool | 1 portie | 300 g

Grab & go! Waar je ook naartoe gaat, met BloemCool heb je de lekkerste lunch, maaltijd of snack op zak. Altijd ultravers en met de hand bereid. Kies je favoriet uit ons wekelijks roterende menu en laat onze vertrouwde bezorgers de rest doen. Tijdens welke trip smul jij ze op?

INGREDIËNTEN: 26% noedels (TARWEbloem, water, EIEREN, zout), 24% water, 10% SOJAdressing (SOJAsaus (water, SOJAbonen, TARWE, zeezout, koji-ferment ), olijfolie, witte wijnazijn, limoensap, SESAMolie, rode peper, knoflook), 10% Chinese kool, 10% edamame bonen (SOJA), rode ui op zuur (rode ui, azijn, suiker), rode paprika, CASHEWNOTEN, rode peper, koriander, SESAMZAAD.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7°C). Na openen binnen 1 dag consumeren.  De producten van BloemCool zijn ultravers en het lekkerst om snel na de bezorging op te eten. Houd rekening met een minimum houdbaarheid van 2 dagen na ontvangst.

BloemCool Nederland Sloterweg 350 1171 VJ Badhoevedorp Nederland

Tags:
Veggie
Allergens:
Cashews
Sesame
Egg
Soy
Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

300 g

Asian noodle salad

(Contains Cashews, Sesame, Egg, Soy, Wheat)

Nutrition Values

Calories267 kcal
Energy (kJ)1117 kJ
Fat10.2 g
Saturated Fat1.8 g
Carbohydrate35 g
Sugar2.9 g
Dietary Fiber1.8 g
Protein10.1 g
Salt1.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7°C). Na openen binnen 1 dag consumeren. 
De producten van BloemCool zijn ultravers en het lekkerst om snel na de bezorging op te eten. Houd rekening met een minimum houdbaarheid van 2 dagen na ontvangst.