Ciabatta met roerei, ontbijtspek en oude kaas
Ciabatta met roerei, ontbijtspek en oude kaas

Ciabatta met roerei, ontbijtspek en oude kaas

2 porties | met verse bieslook

De kaas op dit broodje laat je nog even smelten in de oven - dit geeft een extra smakelijke twist aan je ontbijt!

Tags:
Recipe
Allergens:
Egg
Milk
Rye
Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

4 piece

Egg

(Contains Egg)

4 slice

Bacon

10 g

Fresh chives

(May be present Celery)

50 g

Grated aged Gouda

(Contains Milk)

2 piece

White ciabatta

(Contains Rye, Wheat May be present Egg, Gluten, Milk, Mustard, Tree nuts, Sesame, Soy)

Not included in your delivery

1

[Plant-based] milk

1 tablespoon

[Plant-based] butter

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)2544 kJ
Calories608 kcal
Fat35.4 g
Saturated Fat15.6 g
Carbohydrate39.7 g
Sugar2 g
Dietary Fiber1.4 g
Protein31.8 g
Salt2.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Bowl
Baking Sheet with Baking Paper

Cooking Steps

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de bieslook fijn. Haal de plakjes ontbijtspek los van elkaar.
  • Verhit een koekenpan zonder olie op middelhoog vuur en bak het ontbijtspek in 3 - 4 minuten knapperig.
2
  • Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk en een snufje peper en zout.
  • Verhit ondertussen de roomboter in een tweede koekenpan op middelhoog vuur.
  • Voeg het eimengsel toe aan de pan en roerbak 2 - 3 minuten, of totdat het ei gestold is.
3
  • Snijd het broodje open. Leg met de snijkant naar boven op een bakplaat met bakpapier en bestrooi met de geraspte oude kaas.
  • Bak het broodje 4 - 5 minuten in de oven.
4
  • Beleg het broodje met het roerei en het ontbijtspek.
  • Garneer met de bieslook.