Baguette bolognese
Baguette bolognese

Baguette bolognese

om te delen | met geraspte Goudse kaas

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Tags:
Recipe
Allergens:
Milk
Rye
Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time30 minutes
Cooking Time25 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

200 g

Beef mince with Italian seasoning

(May be present Celery, Soy, Gluten, Egg, Mustard)

1 piece

Tomato

1 piece

Onion

1 piece

Garlic

50 g

Grated Gouda

(Contains Milk)

½

Tomato paste

1 sachet(s)

Italian seasoning

4 piece

White demi-baguette

(Contains Rye, Wheat May be present Gluten, Milk, Tree nuts, Sesame)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olive oil

150 milliliters

Water

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)4369 kJ
Calories1044 kcal
Fat33.1 g
Saturated Fat13 g
Carbohydrate140.2 g
Sugar7.9 g
Dietary Fiber11.6 g
Protein45.3 g
Salt4.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Baking Sheet with Baking Paper

Cooking Steps

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de tomaat in blokjes.
  • Snijd de ui in halve ringen. Pers de knoflook of snijd fijn.
  • Snijd voorzicht in de lengte de bovenkant van de baguette eraf. Haal wat van de binnenkant van het brood eruit met een lepel. 
2
  • Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. 
  • Bak het gehakt, de ui en de knoflook toe en bak 6 - 8 minuten.
  • Voeg de Italiaanse kruiden toe en breng op smaak met peper en zout.
3
  • Voeg de tomatenpuree toe aan de koekenpan en bak 1 - 2 minuten.
  • Voeg het water toe en laat 5 - 6 minuten pruttelen.
  • Breng op smaak met peper en zout.
4
  • Leg de baguette op een bakplaat met bakpapier. 
  • Schep de bolognesevulling in de baguette. Strooi de kaas erover.
  • Bak de baguette 5 - 6 minuten in de oven, of tot de kaas is gesmolten.
  • Snijd de baguette in stukken en serveer.