Baguette Caprese
Baguette Caprese

Baguette Caprese

2 porties | met pesto, mozzarella en vers basilicum

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Caprese is de combinatie van tomaat, mozzarella en basilicum. Wij hebben deze klassieke drie-eenheid gebruikt om er een heerlijk broodje van te maken!

Tags:
Recipe
Allergens:
Wheat
Barley
Rye
Sulphites
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

50 g

Green pesto

2 piece

White demi-baguette

(Contains Wheat, Barley, Rye May be present Lupin, Gluten, Tree nuts, Sesame, Milk, Soy)

8 milliliters

Crema di balsamico

(Contains Sulphites)

2 bulb(s)

Mozzarella

(Contains Milk)

4 piece

Tomato

10 g

Fresh basil

40 g

Arugula & lamb's lettuce

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

1 tablespoon

Extra virgin olive oil

Nutrition Values

Calories845 kcal
Energy (kJ)3535 kJ
Fat47 g
Saturated Fat18.4 g
Carbohydrate65.2 g
Sugar8.8 g
Dietary Fiber6.7 g
Protein36.9 g
Salt2.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Baking Sheet with Baking Paper
Salad Bowl

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Scheur de mozzarella in stukken en snijd de tomaat in plakken. Snijd het basilicum in reepjes.

2

Bak de demi-baguette 6 minuten in de oven. Houd je van een een warm broodje? Besmeer de demi-baguette dan eerst met de pesto en beleg met de tomaat, mozzarella en het verse basilicum. Leg de belegde baguette op een bakplaat met bakpapier en bak 6 minuten in de oven. Ga daarna verder met de volgende stap.

3

Meng ondertussen in een saladekom per persoon 1/2 el extra vierge olijfolie en 1 tl wittewijnazijn. Voeg de slamix toe en meng met de dressing. Breng op smaak met peper en zout.

4

Snijd de baguette open, als je deze nog niet hebt belegd, en besmeer met de groene pesto. Beleg vervolgens met de salade, tomaat, mozzarella en het verse basilicum. Besprenkel met de crema di balsamico en 1/2 el extra vierge olijfolie per persoon. Breng op smaak met peper en zout.