Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten.
Bak deze week zelf bananenbrood en geef een twist aan het klassieke recept: met walnoten en kokosrasp.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
3 piece
Banana
400 g
Banana bread mix
(Contains Egg, Wheat, Milk May be present Gluten, Peanuts, Tree nuts, Sesame, Soy, Lupin)
30 g
Desiccated coconut
(May be present Tree nuts, Sesame, Peanuts)
40 g
Chopped walnuts
(Contains Walnuts May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)
100 milliliters
Sunflower oil
90 milliliters
Water
Tip: Je kunt je bananen sneller laten rijpen door ze naast een avocado te leggen of in een krant te wikkelen. Zijn je bananen toch nog erg hard, dan kun je ze ook pureren met een staafmixer of een keukenmachine.
Tip: Wil je de volgende dag weer warm bananenbrood? Toast de plakken even in een broodrooster, of warm ze kort op in de oven.