Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of brownies - je bakt het heel eenvoudig met onze bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten. Bak deze week zelf bananenbrood en geef een twist aan het klassieke recept: met dadels en rozijnen.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
400 g
Banana bread mix
(Contains Egg, Wheat, Milk May be present Gluten, Peanuts, Tree nuts, Sesame, Soy, Lupin)
3 piece
Banana
3 teaspoon
Ground cinnamon
50 g
Chopped pecans
(Contains Pecans May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)
40 g
Chopped dates
(May be present Tree nuts, Sesame, Peanuts)
40 g
Raisins
100 milliliters
Sunflower oil
90 milliliters
Water
3 tablespoon
Honey [or plant-based alternative]
Tip: Hoe bruiner en rijper de bananen, hoe zoeter de cake. Je kunt je bananen sneller laten rijpen door ze naast een avocado te leggen of in een krant te wikkelen. Zijn je bananen toch nog erg hard, dan kun je ze ook pureren met een staafmixer of een keukenmachine.
Tip: Wil je de volgende dag weer warm bananenbrood? Toast de plakken even in een broodrooster, of warm ze kort op in de oven.