Schort om, mouwen opgestroopt en koksmuts op. Met deze bakbox kan zelfs de kleinste chef aan de slag. Met recepten die niet alleen lekker en makkelijk zijn, maar vooral heel leuk om te maken! Laat je fantasie en creativiteit de vrije loop en ga aan de slag met kneden, steekvormpjes of glazuur.
Ga deze week voor een Amerikaanse klassieker - echte chocolate chip cookies, maar dan met 2 soorten chocoladechips!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Egg
(Contains Egg)
270 g
Flour
(Contains Wheat May be present Gluten)
100 g
Chocolate chips
(Contains Milk, Soy May be present Gluten, Tree nuts, Peanuts, Sesame)
8 g
Baking powder
(Contains Wheat May be present Egg, Gluten, Lupin, Milk, Soy)
120 g
Cane sugar
(May be present Gluten)
100 g
White chocolate chips
(Contains Milk, Soy May be present Sesame, Gluten, Peanuts, Tree nuts)
180 g
Butter
(Contains Milk)
8 tablespoon
Sugar
½ teaspoon
Salt
Tip: Gebruik eventueel een keukenmachine met deeghaak.
Tip: Past niet al het deeg op één bakplaat? Bak de koekjes dan in meerdere rondes, of gebruik meerdere bakplaten.
Tip: Zijn de koekjes de volgende dag zacht geworden? Bak ze dan 5 minuten in een voorverwarmde oven op 190 graden zodat ze weer lekker knapperig worden.