Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze nieuwe bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten.
Bak deze week zelf scones en serveer ze met bosbessenjam en onze eigen versie van clotted cream: een heerlijk frisse room gemaakt van mascarpone, opgeklopte slagroom en een vleugje citroen.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
260 g
Spelt flour
(Contains Spelt May be present Gluten)
8 g
Baking powder
(Contains Wheat May be present Egg, Gluten, Lupin, Milk, Soy)
40 g
Raisins
(May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)
150 milliliters
Organic buttermilk
(Contains Milk)
200 milliliters
Heavy cream
(Contains Milk)
100 g
Mascarpone
(Contains Milk)
60 g
Blueberry jam
(May be present Peanuts, Tree nuts)
¼ piece
Lemon
70 g
[Plant-based] butter
55 g
Sugar
1 teaspoon
Salt
Tip: Houd je van rozijnen? Voeg deze dan nu toe aan het deeg.
Tip: Heb je een ei in huis? Klop het ei los en besmeer de bovenkant van de scones met het ei voor een mooi glanzend korstje.
Tip: In dit recept maak je zelf clotted cream met slagroom en mascarpone. Voeg eventueel een beetje poedersuiker toe als je het te zuur vindt.