Bao buns met garnalen en koolsla
Bao buns met garnalen en koolsla

Bao buns met garnalen en koolsla

2 porties | met sriracha-mayo en gomasio

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Tags:
Recipe
Allergens:
Mustard
Soy
Egg
Wheat
Crustaceans
Sesame

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

10 g

Fresh coriander

(May be present Celery)

100 g

Rainbow slaw mix

50 g

Sriracha mayo

(Contains Mustard, Soy, Egg)

6 piece

Bao buns

(Contains Wheat)

160 g

Shrimp

(Contains Crustaceans)

1 sachet(s)

Gomashio

(Contains Sesame)

Not included in your delivery

1 tablespoon

[Plant-based] mayonnaise

1 tablespoon

White wine vinegar

1 teaspoon

Sugar

1 tablespoon

Sunflower oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)2806 kJ
Calories671 kcal
Fat27.9 g
Saturated Fat3.7 g
Carbohydrate83.8 g
Sugar14.5 g
Dietary Fiber4.3 g
Protein21 g
Salt2.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1
  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Snijd de koriander fijn.
2
  • Meng in een kom de mayonaise, de wittewijnazijn, de suiker en de helft van de sriracha-mayo. Breng op smaak met peper en zout. 
  • Voeg de wortel-koolmix en de helft van de koriander toe en meng goed.
  • Bak de bao-broodjes 4 - 5 minuten in de oven.
3
  • Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
  • Bak de garnalen 3 minuten, of tot ze gaar zijn. Breng op smaak met peper en zout.
4
  • Snijd of vouw de bao-broodjes open. 
  • Vul de bao-broodjes met de koolsla en de garnalen.
  • Garneer met de overige koriander en sriracha-mayo en de gomasio.