Haal deze zomer met één klik een complete barbecue in huis met de Barbecuebox, inclusief 4 soorten vlees en vis, 5 bijgerechten en verschillende sausjes voor 4 personen.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
4 unit
Pofaardappel
4 unit
Maiskolf
4 unit
Biologische demi-baguette
(Contains Gluten May be present Tree nuts, Lupin, Soy, Milk, Sesame, Egg)
4 unit
Mini-hamburgerbol
(Contains Gluten, Milk, Sesame, Lupine May be present Soy, Tree nuts, Egg)
20 g
Verse bladpeterselie en bieslook
(May be present Celery)
50 g
Mayonaise
(Contains Egg, Mustard)
200 g
Wittekool en peen
4 unit
Kipdrumsticks
4 unit
Varkensboerenworst
4 unit
Half-om-half hamburger
(Contains Gluten, Egg May be present Soy, Milk, Celery, Mustard)
25 g
Geraspte belegen kaas
(Contains Milk)
50 g
Radicchio & ijsbergsla
50 g
Augurken
2 unit
Tomaat
90 g
Smokey tomatenketchup
400 g
Grote gemarineerde garnalen
2 sachet(s)
Zoet-pittige chilisaus
4 unit
Spies
1 unit
Rode ui
1 unit
Courgette
8 milliliters
Olijfolie met citroen
1 unit
Rode puntpaprika
250 g
Roomboter
(Contains Milk)
4 teaspoon
Mosterd
4 teaspoon
Wittewijnazijn
to taste
Peper en zout
Was de aardappel en laat de schil zitten. Halveer de aardappel. Scheur per persoon een vel aluminium van 30 bij 30 cm en leg er een halve pofaardappel op. Besprenkel met 1/2 el olijfolie per persoon, peper en zout. Vouw het folie dicht, pof de aardappelen in 50 - 55 minuten op de BBQ en keer regelmatig. Vouw het folie open en snijd de bovenkant van de pofaardappel in. Doe er een eetlepel kruidenboter op die je in stap 3 maakt.
Leg de maiskolf op een stuk aluminiumfolie van 30 x 30 cm per persoon. Verdeel 1 el roomboter per persoon in klontjes over de maiskolf en breng op smaak met peper en zout. Vouw het aluminiumfolie dicht zodat er geen lucht bij kan komen. Bak de maiskolven 20 - 25 minuten op de BBQ en keer regelmatig. Let op: maak de pakketjes voorzichtig open want er kan hete stoom uit komen! Snijd de courgette en paprika in de lengte in kwarten en vervolgens in blokjes van 2 bij 2 cm. Snijd de rode ui in kwarten.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak de demi-baguette en mini-hamburgerbollen 5 - 6 minuten in de oven. Snijd de bieslook en bladpeterselie fijn en meng in een kleine kom met de overige roomboter, peper en zout. Snijd de demi-baguette in reepjes en serveer met de zelfgemaakte kruidenboter. Bewaar wat kruidenboter voor de pofaardappel in stap 1. Meng in een saladekom per persoon: 1 tl mosterd, 1 el mayonaise en 1 tl wittewijnazijn tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Meng de dressing met de kool-peenmix.
Grill de kipdrumsticks rondom bruin en laat 15 - 20 minuten garen op de BBQ totdat het kippenvlees niet meer roze is. Rijg de groenten om en om aan de spies. Bak de groentespies 15 - 20 minuten op de BBQ en keer regelmatig om. Besprenkel met de olijfolie met citroen Leg de worsten op de BBQ, bak 10 - 12 minuten en keer regelmatig om. Het vlees is gaar als de worst van binnen niet meer roze is. Leg de hamburgers op de BBQ en bak 4 - 5 minuten per kant. Strooi net voordat ze klaar zijn de geraspte kaas erop zodat deze kan smelten. Serveer met de mini-hamburgerbollen, augurk, sla, tomaat en smokey ketchup. Rijg de garnalen aan een spies, leg op de BBQ en bak 2 - 3 minuten per kant tot ze mooi roze zijn. Serveer met de zoet-pittige chilisaus en de overige mayonaise.