Barbecuebox | Garnalenspies, hamburger en meer!
Barbecuebox | Garnalenspies, hamburger en meer!

Barbecuebox | Garnalenspies, hamburger en meer!

4 personen | Vlees, vis, groente en bijgerechten

Haal deze zomer met één klik een complete barbecue in huis met de Barbecuebox, inclusief 4 soorten vlees en vis, 5 bijgerechten en verschillende sausjes voor 4 personen.

Allergens:
Milk
Gluten
Sesame
Lupine
Egg
Mustard

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time1 hour
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 4 people

4 unit

Pofaardappel

4 unit

Maiskolf

4 unit

Biologische demi-baguette

(Contains Gluten May be present Tree nuts, Lupin, Soy, Milk, Sesame, Egg)

4 unit

Mini-hamburgerbol

(Contains Gluten, Milk, Sesame, Lupine May be present Soy, Tree nuts, Egg)

20 g

Verse bladpeterselie en bieslook

(May be present Celery)

50 g

Mayonaise

(Contains Egg, Mustard)

200 g

Wittekool en peen

4 unit

Kipdrumsticks

4 unit

Varkensboerenworst

4 unit

Half-om-half hamburger

(Contains Gluten, Egg May be present Soy, Milk, Celery, Mustard)

25 g

Geraspte belegen kaas

(Contains Milk)

50 g

Radicchio & ijsbergsla

50 g

Augurken

2 unit

Tomaat

90 g

Smokey tomatenketchup

400 g

Grote gemarineerde garnalen

2 sachet(s)

Zoet-pittige chilisaus

4 unit

Spies

1 unit

Rode ui

1 unit

Courgette

8 milliliters

Olijfolie met citroen

1 unit

Rode puntpaprika

Not included in your delivery

250 g

Roomboter

(Contains Milk)

4 teaspoon

Mosterd

4 teaspoon

Wittewijnazijn

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)8695 kJ
Calories2078 kcal
Fat123 g
Saturated Fat56 g
Carbohydrate135 g
Sugar34 g
Dietary Fiber15 g
Protein84 g
Salt7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Aluminum Foil
Small Bowl
Salad Bowl

Cooking Steps

Aardappel poffen
1

Was de aardappel en laat de schil zitten. Halveer de aardappel. Scheur per persoon een vel aluminium van 30 bij 30 cm en leg er een halve pofaardappel op. Besprenkel met 1/2 el olijfolie per persoon, peper en zout. Vouw het folie dicht, pof de aardappelen in 50 - 55 minuten op de BBQ en keer regelmatig. Vouw het folie open en snijd de bovenkant van de pofaardappel in. Doe er een eetlepel kruidenboter op die je in stap 3 maakt.

Maiskolf bereiden
2

Leg de maiskolf op een stuk aluminiumfolie van 30 x 30 cm per persoon. Verdeel 1 el roomboter per persoon in klontjes over de maiskolf en breng op smaak met peper en zout. Vouw het aluminiumfolie dicht zodat er geen lucht bij kan komen. Bak de maiskolven 20 - 25 minuten op de BBQ en keer regelmatig. Let op: maak de pakketjes voorzichtig open want er kan hete stoom uit komen! Snijd de courgette en paprika in de lengte in kwarten en vervolgens in blokjes van 2 bij 2 cm. Snijd de rode ui in kwarten.

Bijgerechten maken
3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak de demi-baguette en mini-hamburgerbollen 5 - 6 minuten in de oven. Snijd de bieslook en bladpeterselie fijn en meng in een kleine kom met de overige roomboter, peper en zout. Snijd de demi-baguette in reepjes en serveer met de zelfgemaakte kruidenboter. Bewaar wat kruidenboter voor de pofaardappel in stap 1. Meng in een saladekom per persoon: 1 tl mosterd, 1 el mayonaise en 1 tl wittewijnazijn tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Meng de dressing met de kool-peenmix.

BBQ-en
4

Grill de kipdrumsticks rondom bruin en laat 15 - 20 minuten garen op de BBQ totdat het kippenvlees niet meer roze is. Rijg de groenten om en om aan de spies. Bak de groentespies 15 - 20 minuten op de BBQ en keer regelmatig om. Besprenkel met de olijfolie met citroen Leg de worsten op de BBQ, bak 10 - 12 minuten en keer regelmatig om. Het vlees is gaar als de worst van binnen niet meer roze is. Leg de hamburgers op de BBQ en bak 4 - 5 minuten per kant. Strooi net voordat ze klaar zijn de geraspte kaas erop zodat deze kan smelten. Serveer met de mini-hamburgerbollen, augurk, sla, tomaat en smokey ketchup. Rijg de garnalen aan een spies, leg op de BBQ en bak 2 - 3 minuten per kant tot ze mooi roze zijn. Serveer met de zoet-pittige chilisaus en de overige mayonaise.