Batard is eigenlijk een chique woord voor vloerbrood. Dit meergranen-vloerbrood is gevuld met walnoten, vijgen en rozijnen en heeft het een knapperige korst. Door de zoete smaak vande vijgen en rozijnen, is het een geliefd brood bij een kaasplank.
INGREDIËNTEN: volkoren TARWEmeel, water, 10,2% rozijnen, 10,1% vijgen, TARWEgries, TARWEdesem (water, TARWEbloem), 3,4% WALNOTEN, TARWEgluten, bakkersgist , suiker, gejodeerd zout, emulgatoren: (mono- en diglyceriden van vetzuren, natriumstearoyl-2-lactylaat, mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met mono- en diacetylwijnsteenzuur (TARWE)), veldbonenmeel, weipoeder (MELK), boterconcentraat [MELK], voorverstijfselde ROGGEbloem, plantaardige olie (raapzaad, zonnebloem), wei-eiwitconcentraat [MELK], geroosterd GERSTemoutmeel, meelverbeteraars: (ascorbinezuur, L-cysteïne), rijstebloem , TARWEmoutbloem, enzym [TARWE], MELKeiwitten, glucosestroop (gedrehydreerd), aroma, rijsmiddel (natriumcarbonaat), dextrose, kleurstof (curcumine), maltodextrine, TARWEvezels, erwteneiwit.
ALLERGENEN: Tarwe, rogge, gerst, melk (inclusief lactose), walnoten. Kan sporen bevatten van eieren, soja, sesamzaad, lupine.
BEWAREN EN GEBRUIK: Koel en droog bewaren. Na openen beperkt houdbaar. Verpakt onder beschermde atmosfeer. Oven voorverwarmen op 180 ºC en product 6 – 8 minuten afbakken. Dit product is voorgebakken.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Wholewheat batard with fruit & walnuts
(Contains Walnoten, Noten, Melk (inclusief lactose), Gluten, Tarwe, Gerst, Rogge May be present Sesamzaad, Ei, Soja, Lupine, Gluten, Noten)
.