Haal deze zomer met één klik een complete barbecue in huis met de Barbecuebox, inclusief 4 soorten vlees en vis, 4 bijgerechten en verschillende sausjes voor 4 personen.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 piece
Baking potato
50 g
Herbed cream cheese
2 piece
Corn on the cob
125 g
Butter
(Contains Milk)
2 piece
White demi-baguette
(Contains Wheat, Barley, Rye May be present Lupin, Gluten, Tree nuts, Sesame, Milk, Soy)
2 piece
Mini hamburger bun
10 g
Fresh flat leaf parsley & chives
25 g
Mayonnaise
(Contains Mustard, Egg)
100 g
Slaw mix
2 piece
Chicken wings & drumsticks in saté marinade
2 piece
Farmer's sausage
2 piece
Beef-pork burger
15 g
Grated mature cheese
25 g
Radicchio & iceberg lettuce
25 g
Chopped pickles
1 piece
Tomato
45 g
Smoky tomato ketchup
200 g
Peeled jumbo shrimp
1 sachet(s)
Sweet chili sauce
piece
Skewers
2 teaspoon
Mustard
to taste
Salt and pepper
2 teaspoon
White wine vinegar
Was de aardappel en laat de schil zitten. Scheur per persoon een vel aluminium van 30 bij 30 cm en leg er een pofaardappel op. Besprenkel met 1/2 el olijfolie per persoon, peper en zout. Vouw het folie dicht, pof de aardappelen in 35 - 40 minuten op de BBQ en keer regelmatig. Vouw het folie open en snijd de bovenkant van de pofaardappel in. Doe er een eetlepel kruidenkaas op.
Tip: Tip 1: Je kunt met een vork in de aardappel prikken om te testen of hij gaar is. Gaat dit gemakkelijk? Dan is de gepofte aardappel klaar. Tip 2: Is de schil van de aardappel zwart geworden? Dat geeft niet! De schil verbrandt snel en hoef je niet op te eten.
Leg de maiskolf op een stuk aluminiumfolie van 30 x 30 cm per persoon. Verdeel 1 el roomboter per persoon in klontjes over de maiskolf en breng op smaak met peper en zout. Vouw het aluminiumfolie dicht zodat er geen lucht bij kan komen. Bak de maiskolven 15 - 20 minuten op de BBQ, keer regelmatig. Let op: maak voorzichtig open want er komt hete stoom uit!
Tip: Zitten er nog bladeren en draden rond de maiskolf? Haal deze er dan eerst af.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak de demi-baguette en mini-hamburgerbollen 5 - 6 minuten in de oven. Snijd de bieslook en bladpeterselie fijn. Meng in een kleine kom de verse kruiden met 150 g roomboter, peper en zout. Snijd de demi-baguette in reepjes en serveer met de zelfgemaakte kruidenboter. Meng in een saladekom per persoon: 1 tl mosterd, 1 el mayonaise en 1 tl wittewijnazijn tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Meng de dressing met de kool-peenmix.
Tip: Houd wat van de bladpeterselie apart om de maiskolf mee te garneren.
Grill de kipdrumsticks rondom bruin en laat 15 - 20 minuten garen op de BBQ totdat het kippenvlees niet meer roze is. Leg de worsten op de BBQ, bak 10 - 12 minuten en keer regelmatig om. Het vlees is gaar als de worst van binnen niet meer roze is. Leg de hamburgers op de BBQ en bak 4 - 5 minuten per kant. Strooi net voordat ze klaar zijn de geraspte kaas erop zodat deze kan smelten. Serveer met de mini-hamburgerbollen, augurk, sla, tomaat en smokey ketchup. Rijg de garnalen aan een spies, leg op de BBQ en bak 2 - 3 minuten per kant tot ze mooi roze zijn. Serveer met de zoet-pittige chilisaus en de overige mayonaise.