BBQ box met garnalenspies, hamburger, kipdrumsticks en een boerenworst
BBQ box met garnalenspies, hamburger, kipdrumsticks en een boerenworst

BBQ box met garnalenspies, hamburger, kipdrumsticks en een boerenworst

4p | met stokbrood met kruidenboter, maiskolf en pofaardappel

Haal deze zomer met één klik een complete barbecue in huis met de Barbecuebox, inclusief 4 soorten vlees en vis, 4 bijgerechten en verschillende sausjes voor 4 personen.

Tags:
Recipe
Allergens:
Milk
Wheat
Barley
Rye
Mustard
Egg

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

2 piece

Baking potato

50 g

Herbed cream cheese

2 piece

Corn on the cob

125 g

Butter

(Contains Milk)

2 piece

White demi-baguette

(Contains Wheat, Barley, Rye May be present Lupin, Gluten, Tree nuts, Sesame, Milk, Soy)

2 piece

Mini hamburger bun

10 g

Fresh flat leaf parsley & chives

25 g

Mayonnaise

(Contains Mustard, Egg)

100 g

Slaw mix

2 piece

Chicken wings & drumsticks in saté marinade

2 piece

Farmer's sausage

2 piece

Beef-pork burger

15 g

Grated mature cheese

25 g

Radicchio & iceberg lettuce

25 g

Chopped ​​pickles

1 piece

Tomato

45 g

Smoky tomato ketchup

200 g

Peeled jumbo shrimp

1 sachet(s)

Sweet chili sauce

piece

Skewers

Not included in your delivery

2 teaspoon

Mustard

to taste

Salt and pepper

2 teaspoon

White wine vinegar

Nutrition Values

Calories2264 kcal
Energy (kJ)9474 kJ
Fat138 g
Saturated Fat62 g
Carbohydrate150 g
Sugar30 g
Dietary Fiber12 g
Protein96 g
Salt7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Aluminum Foil
Salad Bowl
Small Bowl

Cooking Steps

Aardappel poffen
1

Was de aardappel en laat de schil zitten. Scheur per persoon een vel aluminium van 30 bij 30 cm en leg er een pofaardappel op. Besprenkel met 1/2 el olijfolie per persoon, peper en zout. Vouw het folie dicht, pof de aardappelen in 35 - 40 minuten op de BBQ en keer regelmatig. Vouw het folie open en snijd de bovenkant van de pofaardappel in. Doe er een eetlepel kruidenkaas op.

Tip: Tip 1: Je kunt met een vork in de aardappel prikken om te testen of hij gaar is. Gaat dit gemakkelijk? Dan is de gepofte aardappel klaar. Tip 2: Is de schil van de aardappel zwart geworden? Dat geeft niet! De schil verbrandt snel en hoef je niet op te eten.

Maiskolf bereiden
2

Leg de maiskolf op een stuk aluminiumfolie van 30 x 30 cm per persoon. Verdeel 1 el roomboter per persoon in klontjes over de maiskolf en breng op smaak met peper en zout. Vouw het aluminiumfolie dicht zodat er geen lucht bij kan komen. Bak de maiskolven 15 - 20 minuten op de BBQ, keer regelmatig. Let op: maak voorzichtig open want er komt hete stoom uit!

Tip: Zitten er nog bladeren en draden rond de maiskolf? Haal deze er dan eerst af.

Kruidenboter maken
3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak de demi-baguette en mini-hamburgerbollen 5 - 6 minuten in de oven. Snijd de bieslook en bladpeterselie fijn. Meng in een kleine kom de verse kruiden met 150 g roomboter, peper en zout. Snijd de demi-baguette in reepjes en serveer met de zelfgemaakte kruidenboter. Meng in een saladekom per persoon: 1 tl mosterd, 1 el mayonaise en 1 tl wittewijnazijn tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Meng de dressing met de kool-peenmix.

Tip: Houd wat van de bladpeterselie apart om de maiskolf mee te garneren.

Barbecueën
4

Grill de kipdrumsticks rondom bruin en laat 15 - 20 minuten garen op de BBQ totdat het kippenvlees niet meer roze is. Leg de worsten op de BBQ, bak 10 - 12 minuten en keer regelmatig om. Het vlees is gaar als de worst van binnen niet meer roze is. Leg de hamburgers op de BBQ en bak 4 - 5 minuten per kant. Strooi net voordat ze klaar zijn de geraspte kaas erop zodat deze kan smelten. Serveer met de mini-hamburgerbollen, augurk, sla, tomaat en smokey ketchup. Rijg de garnalen aan een spies, leg op de BBQ en bak 2 - 3 minuten per kant tot ze mooi roze zijn. Serveer met de zoet-pittige chilisaus en de overige mayonaise.