BBQ-hotdog deluxe
BBQ-hotdog deluxe

BBQ-hotdog deluxe

6 hotdogs | met Brandt & Levie-worst

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 of 4 personen.

Zin in barbecue-gevoel? Deze hotdog deluxe roept dat meteen op, hoe je hem ook klaarmaakt. Met wel 5 verschillende toppings en een kwaliteitsworst van Brandt & Levie was barbecueën nog nooit zo makkelijk!

Tags:
Recipe
Allergens:
Rye
Soy
Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

6 piece

Hotdog bun

(Contains Rye, Soy, Wheat)

100 g

Chopped ​​pickles

120 g

Smoky tomato ketchup

60 g

Crispy fried onions

(Contains Wheat May be present Sesame, Gluten, Peanuts, Tree nuts)

6 piece

Brandt & Levie organic BBQ pork sausage

200 g

Slaw mix

Not included in your delivery

½ tablespoon

Mustard

4 tablespoon

[Plant-based] mayonnaise

Nutrition Values

Energy (kJ)6158 kJ
Calories1472 kcal
Fat81.5 g
Saturated Fat24.1 g
Carbohydrate126.6 g
Sugar27.4 g
Dietary Fiber10.3 g
Protein54.7 g
Salt5.6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Grill Pan
Bowl

Cooking Steps

1
  • Verhit een grillpan op middelhoog vuur (zie Tip). 
  • Snijd de hotdogbroodjes open (maar niet los). 
  • Leg met de gesneden kant naar beneden op de grill. Toast 3 - 5 minuten, totdat er mooie bruine grillstrepen op het broodje staan. 

Tip: Je kunt hier natuurlijk ook de barbecue voor gebruiken! 

2
  • Bak de BBQ-varkensworst 10 - 12 minuten in de grillpan op middelhoog vuur (zie Tip). 
  • Keer regelmatig om. 
  • Het vlees is gaar als de worst van binnen niet meer roze is. 

Tip: Je kunt de worsten ook op de barbecue bakken. Bak ze dan in 10 - 12 minuten gaar en rondom bruin. 

 

3
  • Meng in een kom de wittekool en wortel met 1/2 el mosterd en 1 el mayonaise.
  • Besmeer de hotdogbroodjes met mayonaise naar smaak.
  • Leg de worst in het broodje en garneer met de koolsalade en gesneden augurken.
4
  • Verdeel de smokey tomatenketchup over de hotdogs. 
  • Garneer met de gefrituurde uitjes.