BBQ-hotdog met Brandt & Levie-worst
BBQ-hotdog met Brandt & Levie-worst

BBQ-hotdog met Brandt & Levie-worst

6 hotdogs | met mango, sriracha-mayo en frisse groenten

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Tags:
Recipe
Allergens:
Rye
Soy
Wheat
Mustard
Egg

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

6 piece

Hotdog bun

(Contains Rye, Soy, Wheat)

6 piece

Brandt & Levie organic BBQ pork sausage

100 g

Sriracha mayo

(Contains Mustard, Soy, Egg)

60 g

Crispy fried onions

(Contains Wheat May be present Sesame, Gluten, Peanuts, Tree nuts)

45 g

Sliced ​​jalapeños

1 piece

Mango

200 g

Shredded red cabbage

(May be present Celery)

Not included in your delivery

4 tablespoon

White wine vinegar

2 tablespoon

[Plant-based] mayonnaise

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)6577 kJ
Calories1572 kcal
Fat89.5 g
Saturated Fat24.2 g
Carbohydrate131.9 g
Sugar34.6 g
Dietary Fiber12.2 g
Protein54.5 g
Salt4.7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Grill Pan

Cooking Steps

1
  • Schil de mango en snijd in blokjes.
  • Meng in een kom de rodekool met de wittewijnazijn en mayonaise.
  • Breng op smaak met peper en zout.
2
  • Steek de barbecue aan (zie Tip). 
  • Snijd de hotdogbroodjes open, maar niet helemaal door. Leg ze op de snijkant op de barbecue en rooster 3 - 5 minuten, of tot ze goudbruin kleuren.
  • Leg de varkensworst op de barbecue en grill 4 - 6 minuten, of tot ze gaar zijn. 

Tip: Je kunt de broodjes en varkensworst ook in een koekenpan grillen. De bereidingswijze blijft verder hetzelfde.

3
  • Verdeel de koolsla over de broodjes. 
  • Leg de varkensworst op de koolsla.
4
  • Besprenkel de hotdogs met de sriracha-mayo.
  • Garneer met de mango, jalapeños (let op: pittig! Gebruik naar smaak) en gefrituurde uitjes.