BBQ-hotdog met Brandt & Levie-worst
BBQ-hotdog met Brandt & Levie-worst

BBQ-hotdog met Brandt & Levie-worst

6 porties | met avocadodip, tortillachips en jalapeño's

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten. Ga voor deze hotdog met een twist! Deze Mexicaanse stijl hotdog met koriander, sriracha-mayo en jalapeño's zijn weer eens wat anders dan de standaard hotdog met ketchup en mosterd. Nachochips erbij en genieten maar!

Tags:
Recipe
Allergens:
Rye
Soy
Wheat
Mustard
Egg

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

6 piece

Hotdog bun

(Contains Rye, Soy, Wheat)

6 piece

Brandt & Levie organic BBQ pork sausage

90 g

Sliced ​​jalapeños

10 g

Fresh coriander

(May be present Celery)

100 g

Sriracha mayo

(Contains Mustard, Soy, Egg)

75 g

Sweet chilli tortilla chips

160 g

Avocado dip

Nutrition Values

Energy (kJ)6299 kJ
Calories1505 kcal
Fat86.5 g
Saturated Fat18.8 g
Carbohydrate124.7 g
Sugar15.9 g
Dietary Fiber7.9 g
Protein54.5 g
Salt5.6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl

Cooking Steps

1
  • Snijd de koriander fijn.
  • Verkruimel de tortillachips met je hand in een kom.
2
  • Steek de barbecue aan (zie Tip).
  • Snijd de hotdogbroodjes open, maar niet helemaal door. Leg de broodjes op de snijkant op de barbecue en rooster het brood 3 - 5 minuten.
  • Leg de varkensworst op de barbecue en grill 4 - 6 minuten, of tot de worst gaar is.

Tip: Je kunt de broodjes en varkensworst ook in een koekenpan bakken. De bereidingswijze blijft verder hetzelfde.

3
  • Besmeer de broodjes met de avocadodip.
  • Leg de varkensworst op het broodje.
  • Top af met de verkruimelde tortillachips.
4
  • Garneer de hotdogs met de sriracha-mayo, jalapeños (let op: pittig! Gebruik naar smaak) en koriander.