Pureersoep met pompoen en wortel
Pureersoep met pompoen en wortel

Pureersoep met pompoen en wortel

4 porties | met Siciliaanse kruiden

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Tags:
Recipe
Veggie
Allergens:
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

450 g

Diced pumpkin

40 g

Pre-cut onion & garlic

150 g

Sliced carrots

(May be present Celery)

1 sachet(s)

Sicilian-style herb mix

150 g

Cooking cream

(Contains Milk)

8 milliliters

Lemon-infused olive oil

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olive oil

to taste

Salt and pepper

1000 milliliters

Low sodium vegetable stock

Nutrition Values

Energy (kJ)1364 kJ
Calories326 kcal
Fat24.4 g
Saturated Fat10.4 g
Carbohydrate17.8 g
Sugar8.5 g
Dietary Fiber13.1 g
Protein6.1 g
Salt2.2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Soup pan
Immersion blender

Cooking Steps

1
  • Bereid de bouillon. 
  • Verhit de olijfolie in een grote soeppan en fruit de ui en knoflook 2 minuten op laag vuur. 
2
  • Voeg de pompoenblokjes en wortel toe. 
  • Voeg de Siciliaanse kruiden toe en breng op smaak met peper en zout. 
  • Bak de groenten 1 minuut en voeg dan de bouillon toe. 
  • Breng de soep aan de kook.
3
  • Laat de soep 6 - 8 minuten koken, of tot de groenten zacht zijn. 
  • Gebruik een staafmixer om er een gladde soep van te maken. 
  • Voeg de kookroom toe en breng op smaak met peper en zout. 
4
  • Serveer de soep in kommen en besprenkel met de olijfolie met citroen.