Briochetosti met Goudse kaas
Briochetosti met Goudse kaas

Briochetosti met Goudse kaas

2 porties | met ontbijtspek en uienchutney

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Ga deze week voor een tweekazentosti! Met een geroosterd briochebroodje, uienchutney en knapperig ontbijtspek.

Tags:
Recipe
Allergens:
Milk
Soy
Wheat
Sulphites
Mustard

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time10 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

50 g

Grated cheddar

(Contains Milk)

50 g

Grated Gouda

(Contains Milk)

80 g

Onion chutney

6 slice

Bacon

2 piece

Brioche bun

(Contains Milk, Soy, Wheat)

½ piece

Onion

50 g

BBQ Sauce

(Contains Sulphites, Mustard)

Nutrition Values

Energy (kJ)2434 kJ
Calories582 kcal
Fat27.2 g
Saturated Fat14.9 g
Carbohydrate59.1 g
Sugar23.5 g
Dietary Fiber3.7 g
Protein24.7 g
Salt3.2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1
  • Verhit een koekenpan zonder olie op middelhoog vuur en bak het ontbijtspek 3 - 4 minuten. Haal uit de pan en bewaar apart.
  • Snijd de ui in halve ringen.
2
  • Snijd het briochebrood open. 
  • Besmeer de onderste helft met de uienchutney.
  • Beleg met de kaas, de ui en het ontbijtspek. Leg de bovenste helft erop.
3
  • Verwarm het tosti-ijzer en leg de tosti ertussen (zie Tip).
  • Bak de tosti 5 - 6 minuten, of tot de kaas is gesmolten.

Tip: Je kunt de tosti ook in een koekenpan met deksel bakken als je geen tosti-ijzer hebt. Verhit 1/2 el roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de tosti, afgedekt, 2 - 3 minuten per kant.

4
  • Halveer de tosti en serveer met de barbecuesaus.