Brood van toen - Volkoren
Brood van toen - Volkoren

Brood van toen - Volkoren

800 g | Afbakken en klaar

INGREDIËNTEN: 52% volkoren TARWEmeel, water, rijstemeel, gist, TARWEGLUTEN, gejodeerd zout, enzym (TARWE), TARWEmoutbloem, geroosterde GERSTemoutmeel, meelverbeteraar (ascorbinezuur), raapzaadolie.

ALLERGENEN: Gluten bevattende granen, tarwe, tarwegluten, gerst. Kan sporen bevatten van eieren, soja, melk (inclusief lactose), noten, sesamzaad.

BEWAREN EN GEBRUIK: Koel en droog bewaren. Bak 6-8 minuten af in een voorverwarmde oven op 180 graden.

HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland

HelloFresh doet er alles aan om te zorgen dat de productinformatie zo nauwkeurig mogelijk is. De recepten van producten worden regelmatig herzien en verbeterd, wat inhoudt dat voedingswaarden, informatie over allergenen (inclusief ‘kan sporen bevatten van’-verklaringen), ingrediënten en andere product details kunnen worden gewijzigd. Controleer bij ontvangst altijd de productetiketten voordat je het product consumeert. Vertrouw niet uitsluitend op de hier verstrekte informatie. Voor specifiek advies over een product kan je contact opnemen met onze klantenservice. Voor producten die niet het HelloFresh-merk hebben, is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met de fabrikant.

Allergens:
Gluten
Wheat
Barley

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

1 piece

Brood van toen - Wholegrain

(Contains Gluten, Wheat, Barley May be present Sesame, Milk, Egg, Soy, Gluten, Tree nuts)

Nutrition Values

Calories912 kcal
Energy (kJ)3816 kJ
Fat5.2 g
Saturated Fat1.2 g
Carbohydrate156 g
Sugar6.8 g
Dietary Fiber25.2 g
Protein48 g
Salt3.6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

.