Burger met mayonaise met truffelaroma en Parmigiano Reggiano
Burger met mayonaise met truffelaroma en Parmigiano Reggiano

Burger met mayonaise met truffelaroma en Parmigiano Reggiano

2 porties | met gebakken ei, tomaat en veldsla

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Tags:
Recipe
Allergens:
Sesame
Soy
Wheat
Milk
Egg

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time20 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

1 piece

Tomato

2 piece

Hamburger bun with sesame seeds

(Contains Sesame, Soy, Wheat, Milk May be present Tree nuts, Gluten)

1 piece

Parmigiano Reggiano DOP

(Contains Milk)

2 piece

Egg

(Contains Egg)

50 g

Truffle-style mayonnaise

40 g

Lamb's lettuce

2 piece

Beef-pork burger

(Contains Egg, Wheat May be present Celery, Soy, Mustard)

Not included in your delivery

1 tablespoon

[Plant-based] butter

1 teaspoon

Mustard

1 tablespoon

Olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)3867 kJ
Calories924 kcal
Fat66 g
Saturated Fat18.6 g
Carbohydrate40.8 g
Sugar5.7 g
Dietary Fiber4.5 g
Protein37.1 g
Salt2.5 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Grater

Cooking Steps

1
  • Snijd de tomaat in dunne plakken.
  • Snijd de hamburgerbollen in de lengte doormidden.
2
  • Verhit 1/2 el roomboter in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Rooster de hamburgerbollen 1 - 2 minuten, of tot ze goudbruin kleuren. Haal de bollen uit de pan en houd apart.
  • Besmeer elke helft van de hamburgerbol met 2 tl mosterd.
3
  • Verhit opnieuw 1/2 el roomboter in dezelfde koekenpan op middelhoog vuur. Bak de burgers 2 - 3 minuten per kant.
  • Rasp, wanneer de burgers bijna klaar zijn, met een fijne rasp de Parmigiano Reggiano over de burgers en laat smelten.
  • Verhit ondertussen 1 el olijfolie in een tweede koekenpan en bak de eieren. Breng de eieren op smaak met peper en zout.
4
  • Besmeer de geroosterde hamburgerbollen met de mayonaise met truffelaroma.
  • Beleg met wat sla en de tomatenplakjes.
  • Leg de hamburger op de sla en tomaat en leg het gebakken ei erbovenop.
  • Maak de burger af met de eventuele overige kaas en de bovenkant van de hamburgerbol.