Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Deze camembert uit de oven combineer je samen met rozemarijn, pikante uienchutney en walnoten. Serveer samen met het stokbrood en geniet van heerlijke combinatie bij de borrel - of als voorgerecht!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 sprig
Fresh rosemary
1 piece
Garlic
20 g
Chopped walnuts
(Contains Walnuts May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)
40 g
Onion chutney
2 piece
White demi-baguette
(Contains Wheat, Barley, Rye May be present Lupin, Gluten, Tree nuts, Sesame, Milk, Soy)
240 g
Camembert
(Contains Milk)
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
½ tablespoon
Honey [or plant-based alternative]
to taste
Salt and pepper
Tip: Als je te ver doorsnijdt dan vloeit de camembert straks over de rand.