Camembert uit de oven
Camembert uit de oven

Camembert uit de oven

met rozemarijn, pikante uienchutney en walnoten

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Deze camembert uit de oven combineer je samen met rozemarijn, pikante uienchutney en walnoten. Serveer samen met het stokbrood en geniet van heerlijke combinatie bij de borrel - of als voorgerecht!

Tags:
Veggie
Recipe
Allergens:
Walnuts
Wheat
Barley
Rye
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

1 sprig

Fresh rosemary

1 piece

Garlic

20 g

Chopped walnuts

(Contains Walnuts May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)

40 g

Onion chutney

2 piece

White demi-baguette

(Contains Wheat, Barley, Rye May be present Lupin, Gluten, Tree nuts, Sesame, Milk, Soy)

240 g

Camembert

(Contains Milk)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Extra virgin olive oil

½ tablespoon

Honey [or plant-based alternative]

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)3240 kJ
Calories774 kcal
Fat38.1 g
Saturated Fat19.5 g
Carbohydrate68.5 g
Sugar10.9 g
Dietary Fiber4.6 g
Protein36.5 g
Salt3.2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Oven Dish

Cooking Steps

1
  • Verwarm de oven voor op 190 graden.
  • Verwijder de verpakking van de camembert en leg de camembert met de gekerfde kant naar boven in een ovenschaal.
  • Snijd met een scherp mes een ruitpatroon in de bovenkant van de kaas, tot 2 cm van de rand (zie Tip).
  • Snijd de knoflook in dunne plakjes en ris de blaadjes van de rozemarijn.

Tip: Als je te ver doorsnijdt dan vloeit de camembert straks over de rand.

2
  • Verdeel de knoflook en rozemarijnblaadjes over de sneetjes die je in de camembert hebt gemaakt.
  • Verdeel de walnootstukjes over de kaas en besprenkel met 1/2 el extra vierge olijfolie en 1/2 el honing.
3
  • Bak de baguette 8 - 10 minuten in de oven.
  • Bak de camembert de laatste 7 minuten mee.
4
  • Snijd de baguette in dunne plakjes. Serveer samen met de pikante uienchutney en de camembert.
  • Breng de camembert op smaak met peper en zout.