Cheeseburger op brioche
Cheeseburger op brioche

Cheeseburger op brioche

2 porties | met whiskeysaus, tomaat en sla

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Briochebrood heeft een rijke smaak en een stevige textuur. Dat maakt het perfect om te combineren met een burger met whiskeysaus!

Tags:
Recipe
Allergens:
Milk
Soy
Wheat
Mustard
Egg

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

2 piece

Brioche bun

(Contains Milk, Soy, Wheat)

50 g

Radicchio & iceberg lettuce

60 g

Cocktail sauce

(Contains Mustard, Egg)

75 g

Chopped ​​red onion

1 piece

Tomato

50 g

Grated cheddar

(Contains Milk)

2 piece

Hamburger from Meatier

(Contains Mustard May be present Milk, Egg, Celery, Soy, Gluten, Sesame)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Sunflower oil

Nutrition Values

Energy (kJ)3038 kJ
Calories726 kcal
Fat45.8 g
Saturated Fat16.5 g
Carbohydrate43.4 g
Sugar7.7 g
Dietary Fiber4.4 g
Protein32.3 g
Salt3.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Fryingpan with lid
Small Bowl

Cooking Steps

1
  • Verhit de zonnebloemolie in een koekenpanpan met deksel op middelhoog vuur. Bak de burger 2 - 3 minuten per kant. 
  • Verdeel in de laatste 2 minuten de cheddar over de burger en dek de pan af zodat de kaas smelt. 
2
  • Snijd de hamburgerbol open.
  • Leg het brood op de snijkant in dezelfde koekenpan en toast 1 minuut.
3
  • Snijd de tomaat in dunne plakken.
  • Meng in een kleine kom de gesneden rode ui met de whiskeysaus.
4
  • Besmeer de binnenkant van de hamburgerbollen met de whiskeysaus.
  • Leg de hamburger op de onderste helft van de hamburgerbol en beleg met de tomaat en sla.
  • Maak af met de bovenste helft van de hamburgerbol.