Chocolade bites
Chocolade bites

Chocolade bites

om te delen | met pistachenoten, cranberry's en amandelschaafsel

.

Allergens:
Pistachios
Milk
Soy
Almonds

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time1 hour
Cooking Time15 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

20 g

Dried cranberries

(May be present Sesame, Peanuts, Tree nuts)

40 g

Pistachio nuts

(Contains Pistachios May be present Sesame, Peanuts, Tree nuts)

200 g

Chocolate chips

(Contains Milk, Soy May be present Gluten, Tree nuts, Peanuts, Sesame)

20 g

Shaved almonds

(Contains Almonds May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)

Not included in your delivery

to taste

Salt

Nutrition Values

Energy (kJ)3298 kJ
Calories788 kcal
Fat50.9 g
Saturated Fat23.3 g
Carbohydrate66.8 g
Sugar58.5 g
Dietary Fiber5.4 g
Protein13.2 g
Salt0.2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Baking Sheet with Baking Paper
heat resisting bowl
Saucepan

Cooking Steps

1
  • Snijd de pistachenoten grof. 
  • Snijd de cranberry's grof. 
2
  • Breng een laagje water aan de kook in een steelpan en zet er een hittebestendige kom op. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. 
  • Voeg de chocoladedruppels toe en laat al roerend smelten. 
  • Giet de chocolade over op een met bakplaat met bakpapier en spreid uit tot een gelijkmatige laag.
3
  • Strooi de pistachenoten, cranberry's en het amandelschaafsel over de chocolade. Voeg zout naar smaak toe. 
  • Plaats de chocoladebites in de koelkast. 
  • Laat minimaal een uur of een nacht afkoelen. 
4
  • Haal de chocolade 5 minuten voor het serveren uit de koelkast en snijd in grove stukken.