Chocolade brownies met pecannoten
Chocolade brownies met pecannoten

Chocolade brownies met pecannoten

9 stuks | met amandelschaafsel

Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten.

Tags:
Recipe
Allergens:
Wheat
Egg
Pecans
Almonds

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time40 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

400 g

Chocolate cake mix

(Contains Wheat May be present Gluten, Peanuts, Tree nuts, Sesame, Milk, Egg, Soy, Lupin)

2 piece

Egg

(Contains Egg)

100 g

Chopped pecans

(Contains Pecans May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)

20 g

Shaved almonds

(Contains Almonds May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)

Not included in your delivery

80 milliliters

Water

40 g

[Plant-based] butter

Nutrition Values

Energy (kJ)5753 kJ
Calories1375 kcal
Fat66.5 g
Saturated Fat17.9 g
Carbohydrate160 g
Sugar99.1 g
Dietary Fiber9.7 g
Protein26.3 g
Salt4.8 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Parchment Paper
Oven Dish
Large Bowl

Cooking Steps

1
  • Weeg de roomboter af. Snijd de roomboter in blokjes en laat op kamertemperatuur komen.
  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Bekleed een vierkante bakvorm van 20 x 20 cm met bakpapier (zie Tip).

Tip: Heb je geen bakvorm? Gebruik dan een rechthoekige ovenschaal.

2
  • Klop in een grote kom de eieren, roomboter, water en cakemix tot een glad beslag (zie Tip).
  • Roer 2/3 van de pecannoten door het beslag.

Tip: Gebruik eventueel een elektrische garde of mixer om tijd te besparen.

3
  • Giet het beslag in de bakvorm.
  • Verdeel de overige pecannoten en het amandelschaafsel over de bakvorm en bak de brownie 20 - 25 minuten in de oven.
  • De brownie is klaar wanneer er barstjes in de bovenkant zijn ontstaan.
4
  • Haal de brownie uit de oven (zie Tip) en laat 5 minuten afkoelen.
  • Snijd in circa 9 stukken en schep ze één voor één uit het bakblik.

Tip: Gebruik een satéprikker om te controleren of de brownie gaar is. De brownie mag nog plakkerig zijn vanbinnen. Is het deeg nog te vloeibaar? Bak de brownie dan nog enkele minuten.