Croissants met roerei
Croissants met roerei

Croissants met roerei

2 portions | 4 croissants met avocado en ontbijtspek

.

Tags:
Recipe
Allergens:
Egg
Wheat
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time10 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

4 piece

Egg

(Contains Egg)

5 g

Fresh chives

1 piece

Avocado

4 slice

Bacon

4 piece

Bake-off croissants

(Contains Wheat, Milk May be present Soy, Egg, Tree nuts, Sesame)

Not included in your delivery

1 tablespoon

[Plant-based] butter

1

[Plant-based] milk

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)3589 kJ
Calories858 kcal
Fat56.9 g
Saturated Fat24.5 g
Carbohydrate54.5 g
Sugar9.9 g
Dietary Fiber4.8 g
Protein29.8 g
Salt2.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Baking Sheet with Baking Paper
Bowl
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden. 
  • Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in plakken.
  • Snijd de bieslook fijn.
2
  • Verdeel het spek over één kant van de bakplaat met bakpapier en bak 8 - 10 minuten in de oven.
  • Voeg tijdens de laatste 4 - 6 minuten de croissants toe aan de andere kant van de bakplaat met bakpapier en bak mee met het spek.
3
  • Klop ondertussen de eieren en de melk met een vork in een kom. Breng op smaak met peper en zout. 
  • Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe en laat in 5 - 6 minuten al roerend stollen.
4
  • Snijd de croissants open. 
  • Beleg de croissants met de avocadoplakken, het spek en het roerei. 
  • Garneer met de bieslook en breng op smaak met peper.