Croissantjes met aardbei
Croissantjes met aardbei

Croissantjes met aardbei

4 stuks | met mascarpone en poedersuiker

.

Tags:
Recipe
Allergens:
Milk
Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

250 g

Strawberries

50 g

Powdered sugar

(May be present Milk, Egg, Soy, Gluten, Tree nuts)

200 g

Mascarpone

(Contains Milk)

4 piece

Bake-off croissants

(Contains Wheat, Milk May be present Soy, Egg, Tree nuts, Sesame)

Nutrition Values

Energy (kJ)4019 kJ
Calories961 kcal
Fat60.5 g
Saturated Fat42.5 g
Carbohydrate88.9 g
Sugar45.6 g
Dietary Fiber7.3 g
Protein14.2 g
Salt1.5 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Baking Sheet with Baking Paper
Small Bowl

Cooking Steps

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden. 
  • Leg de croissants op een bakplaat met bakpapier en bak 6 - 8 minuten in de oven. 
2
  • Voeg de mascarpone toe aan een kleine kom en meng met 2 el poedersuiker. 
  • Snijd de aardbeien in plakjes. 
3
  • Snijd de croissants open.
  • Besmeer de binnenkant van de croissant met de mascarpone.
  • Voeg de aardbeiplakjes toe. 
4
  • Bestrooi de croissants met poedersuiker en serveer.