Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Ga deze week voor de luxe combinatie van ei, bacon en hollandaisesaus op een briochebroodje!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
4 piece
Egg
(Contains Egg)
100 g
Hollandaise sauce
(Contains Milk, Egg)
2 piece
Brioche bun
(Contains Milk, Soy, Wheat)
100 g
Spinach
6 slice
Bacon
1 tablespoon
Sunflower oil
4 tablespoon
White wine vinegar
to taste
Salt and pepper
In deze stap vind je een makkelijke bereiding van de eieren. Lijkt het je leuk om de eieren te pocheren? Volg dan de bereidingswijze in de volgende stap.
Tip: Kook de eieren 6 minuten voor een zachtgekookt ei. Wil je een hardgekookt ei? Kook het dan 10 minuten.
Tip: Het eigeel blijft op deze manier vloeibaar. Heb je liever een iets steviger eigeel? Kook dan 1 minuut langer.