Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Met flammkuchen valt eindeloos te combineren! Ga deze keer eens voor de frisse combinatie zalm en kappertjes.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 piece
Flammekueche
(Contains Wheat)
120 g
Smoked salmon
(Contains Fish)
100 g
Organic sour cream
(Contains Milk)
20 g
Capers
1 piece
Onion
1 piece
Lemon
to taste
Salt and pepper
Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg de flammkuchen op een bakplaat met bakpapier.
Snijd de ui in halve ringen. Besmeer de flammkuchen met de zure room, maar houd 1 el apart voor de garnering. Beleg de flammkuchen met de ui en kappertjes. Breng op smaak met peper en zout.
Bak de flammkuchen in 8 - 10 minuten goudbruin in de oven. Snijd de citroen in partjes.
Snijd de flammkuchen in stukken. Beleg met de gerookte zalm en verdeel de overige zure room erover. Serveer de citroenpartjes ernaast.