Frisse wraps met tonijn, mango en avocado
Frisse wraps met tonijn, mango en avocado

Frisse wraps met tonijn, mango en avocado

2 porties | met koriander, munt en bosui

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Je hebt niet veel nodig voor deze wrap! Toch heeft het veel smaak door de combinatie van hartige ingrediënten met zoete mango.

Tags:
Recipe
Allergens:
Fish
Mustard
Egg
Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

1 can

Tuna packed in water

(Contains Fish)

1 piece

Mango

½ bunch

Scallions

10 g

Fresh coriander & mint

50 g

Mayonnaise

(Contains Mustard, Egg)

2 piece

Little gem

1 piece

Avocado

4 piece

Flour tortillas

(Contains Wheat)

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories757 kcal
Energy (kJ)3167 kJ
Fat44.1 g
Saturated Fat4.9 g
Carbohydrate63.6 g
Sugar18.7 g
Dietary Fiber9.9 g
Protein23.2 g
Salt1.8 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Large Bowl

Cooking Steps

1
  • Snijd de bosui in dunne ringen.
  • Snijd de koriander en munt grof.
  • Schil de mango en snijd het vruchtvlees in reepjes.
  • Giet de tonijn af.
2
  • Voeg de tonijn toe aan een grote kom.
  • Voeg de mayonaise, de bosui, koriander en munt toe en meng goed door.
  • Breng op smaak met peper en zout.
3
  • Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in plakjes.
  • Verwijder de harde kern van de little gem en trek de bladeren los van elkaar.
4
  • Leg 2 - 3 little-gemblaadjes in het midden van elke tortilla.
  • Verdeel de tonijnsalade, mango en avocado over de tortilla's.
  • Rol de tortilla's op en snijd voor het serveren doormidden.