Frisse yoghurtbites
Frisse yoghurtbites

Frisse yoghurtbites

om te delen | met frambozen en witte chocola

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Tags:
Recipe
Allergens:
Milk
Soy
Walnuts

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time1 hour
Cooking Time15 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

500 g

Greek yogurt

(Contains Milk)

125 g

Raspberries

100 g

White chocolate chips

(Contains Milk, Soy May be present Sesame, Gluten, Peanuts, Tree nuts)

120 g

Cranberry & walnut mix

(Contains Walnuts May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)

Not included in your delivery

to taste

Honey [or plant-based alternative]

Nutrition Values

Energy (kJ)4013 kJ
Calories959 kcal
Fat64.1 g
Saturated Fat28.2 g
Carbohydrate68.7 g
Sugar61.3 g
Dietary Fiber4.7 g
Protein20 g
Salt1.6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Baking Sheet with Baking Paper

Cooking Steps

1
  • Snijd de witte-chocoladedruppels grof.
  • Voeg de yoghurt en 2/3 van de frambozen toe aan een blender of hoge kom met staafmixer. Mix tot een dikke substantie. 
  • Voeg honing naar smaak toe. 
2
  • Verdeel het mengsel over een bakplaat met bakpapier. Spreid uit tot een egale laag (zie Tip). 
  • Verdeel de cranberry-walnootmix, witte chocolade en de overige frambozen erover.

Tip: Je kunt ook een grote ovenschaal die geschikt is voor de vriezer gebruiken.

3
  • Zet de bakplaat in de vriezer.
  • Laat minimaal 1 uur of een nacht in de vriezer staan.
4
  • Haal de yoghurtbites 5 minuten voor serveren uit de vriezer.
  • Snijd de yogurtbites in kleine stukken.