Gevulde kastanjechampignons met geitenkaas
Gevulde kastanjechampignons met geitenkaas

Gevulde kastanjechampignons met geitenkaas

2 porties | met walnoten en honing

Tover deze kastanjechampignons tijdens de feestdagen om in een feestelijk hapje! Vul de champignons met de verse geitenkaas en maak het helemaal af met de walnootstukjes, rucola en honing-mosterddressing.

Tags:
Veggie
Recipe
Allergens:
Milk
Walnuts
Mustard

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time10 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

250 g

Chestnut mushrooms

50 g

Fresh goat's cheese

(Contains Milk)

20 g

Chopped walnuts

(Contains Walnuts May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)

80 g

Arugula

40 g

Honey-mustard dressing

(Contains Mustard)

Not included in your delivery

½ tablespoon

[Plant-based] butter

2 teaspoon

Honey [or plant-based alternative]

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)1095 kJ
Calories262 kcal
Fat20.6 g
Saturated Fat9.3 g
Carbohydrate7.2 g
Sugar6.1 g
Dietary Fiber3.4 g
Protein10.3 g
Salt0.6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Baking Sheet with Baking Paper
Salad Bowl

Cooking Steps

1
  • Verwarm de oven voor op 190 graden.
  • Verwijder de steeltjes van de kastanjechampignons en snijd de steeltjes fijn.
  • Verhit 1/2 el roomboter in een koekenpan op hoog vuur en bak de champignonsteeltjes 2 - 3 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
2
  • Leg de kastanjechampignons op een bakplaat met bakpapier.
  • Vul de champignons met de gebakken steeltjes en vervolgens met de geitenkaas.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Verdeel de walnootstukjes erover.
3
  • Bak de gevulde champignons 8 - 10 minuten in de oven.
  • Meng ondertussen in een saladekom de rucola met de honing-mosterddressing. Breng op smaak met peper en zout.
4
  • Verdeel de rucola over de borden en serveer de gevulde champignons erbovenop.
  • Besprenkel de gevulde champignons met de honing.