Hamburger op brioche met whiskeysaus
Hamburger op brioche met whiskeysaus

Hamburger op brioche met whiskeysaus

2 porties | met cheddar en tomaat

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Briochebrood heeft een rijke smaak en een stevige textuur. Dat maakt het perfect om te combineren met een burger met whiskeysaus!

Allergens:
Milk
Soy
Wheat
Mustard
Egg

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

2 piece

Brioche bun

(Contains Milk, Soy, Wheat)

50 g

Radicchio & iceberg lettuce

60 g

Cocktail sauce

(Contains Mustard, Egg)

75 g

Chopped ​​red onion

1 piece

Tomato

50 g

Grated cheddar

(Contains Milk)

2 piece

Hamburger from Meatier

(Contains Mustard May be present Milk, Egg, Celery, Soy, Gluten, Sesame)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Sunflower oil

Nutrition Values

Energy (kJ)3038 kJ
Calories726 kcal
Fat45.8 g
Saturated Fat16.6 g
Carbohydrate43.5 g
Sugar7.7 g
Dietary Fiber4.4 g
Protein32.3 g
Salt3.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Fryingpan with lid
Small Bowl

Cooking Steps

1
  • Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan met deksel op middelhoog vuur. Bak de vegetarische hamburger 2 - 3 minuten per kant. 
  • Verdeel in de laatste 2 minuten de cheddar over de hamburger en dek de pan af zodat de kaas smelt. 
2
  • Snijd de hamburgerbol open en grill de binnenkant van de gehalveerde bollen 1 minuut zonder olie in dezelfde pan.
3
  • Snijd de tomaat in dunne plakken. Meng in een kleine kom de gesnipperde rode ui met de whiskeysaus.
4
  • Besmeer de binnenkant van de hamburgerbollen met de whiskeysaus.
  • Leg de hamburger op de onderste helft van de bol en beleg met tomatenplakjes. 
  • Verdeel de radicchio en ijsbergsla erover en maak af met de bovenkant van de hamburgerbol.