Hartvormige pizza met serranoham
Hartvormige pizza met serranoham

Hartvormige pizza met serranoham

2 porties | met burrata en vers basilicum

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Waan je even in Italië met onze snelle pizzarecepten! Deze variant top je met burrata. Een heerlijke romige soort mozzarella met extra veel smaak.

Tags:
Recipe
Allergens:
Milk
Gluten
Wheat
Cashews

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

200 g

Passata

1 sachet(s)

Italian seasoning

40 g

Serrano ham

1 bulb(s)

Burrata

(Contains Milk)

2 piece

Pizza base

(Contains Gluten, Wheat May be present Soy, Milk)

5 g

Fresh basil

(May be present Celery)

60 g

Green pesto

(Contains Cashews, Milk May be present Peanuts, Tree nuts)

Not included in your delivery

to taste

Extra virgin olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)3805 kJ
Calories909 kcal
Fat42.9 g
Saturated Fat10.4 g
Carbohydrate95.2 g
Sugar9.5 g
Dietary Fiber6.8 g
Protein33.2 g
Salt4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Small Bowl
Baking Sheet with Baking Paper

Cooking Steps

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Meng in een kom de passata en de Italiaanse kruiden.
  • Breng op smaak met peper en zout.
2
  • Leg de pizzabodem op een bakplaat met bakpapier.
  • Snijd het deeg 10 cm van de bovenkant naar het midden in en vouw de bovenkant om, zodat er een hart ontstaat. Vouw de onderkant van het deeg om een hart te vormen (zie Tip).
  • Verdeel de tomatensaus over de twee pizzabodems.
  • Bak de pizza's 13 - 15 minuten in de oven.

Tip: Als je tijd wilt besparen, kun je het deeg ook in een ronde vorm laten.

3
  • Scheur de serranoham en het basilicum in stukjes.
4
  • Serveer de pizza's op borden en verdeel de serranoham eroverheen.
  • Verdeel de burrata, het basilicum en de pesto over de pizza's.
  • Breng op smaak met peper en besprenkel met extra vierge olijfolie naar smaak.