Wraps met gerookte zalm
Wraps met gerookte zalm

Wraps met gerookte zalm

2 porties | met munt en mango-avocadosalsa

.

Tags:
Recipe
Allergens:
Wheat
Mustard
Fish
Egg
Soy

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time10 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

4 piece

Flour tortillas

(Contains Wheat)

40 g

Mango chutney

(Contains Mustard)

1 piece

Avocado

150 g

Hot smoked salmon flakes

(Contains Fish)

10 g

Fresh mint

(May be present Celery)

1 piece

Little gem

50 g

Lemon mayonnaise with black pepper

(Contains Egg, Mustard, Soy)

Nutrition Values

Energy (kJ)2850 kJ
Calories681 kcal
Fat40.1 g
Saturated Fat5.4 g
Carbohydrate52.2 g
Sugar8.6 g
Dietary Fiber5.8 g
Protein25.4 g
Salt1.9 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl

Cooking Steps

1
  • Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes.
  • Ris de muntblaadjes van de takjes. Snijd de muntblaadjes fijn.
2
  • Meng in een kom de avocadoblokjes, de munt en de mangochutney.
  • Breng op smaak met peper en zout.
3
  • Meng de zalmvlokken met de citroenmayonaise.
4
  • Verdeel de slablaadjes over de tortilla’s. 
  • Beleg de tortilla's met de zalm en de avocadosalsa.
  • Rol de tortilla’s op (zie Tip). 

Tip: Je kunt de tortilla’s ook in aluminiumfolie wikkelen en meenemen als lunch!