Hollandse salade met oude kaas en yoghurt
Hollandse salade met oude kaas en yoghurt

Hollandse salade met oude kaas en yoghurt

Bijgerecht | met komkommer en tomaat

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze romige side salad maak je helemaal af met geraspte oude kaas. De pompoenpitten zorgen daarnaast voor een extra knapperige touch!

Allergens:
Milk
Egg
Mustard

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

100 g

Radicchio & ijsbergsla

1 unit

Tomaat

50 g

Geraspte oude kaas

(Contains Milk)

25 g

Biologische volle yoghurt

(Contains Milk)

25 g

Mayonaise

(Contains Egg, Mustard)

1 unit

Mini-komkommer

20 g

Pompoenpitten

(May be present Tree nuts, Sesame, Peanuts)

Not included in your delivery

2 teaspoon

Mosterd

2 teaspoon

Wittewijnazijn

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)1235 kJ
Calories295 kcal
Fat25 g
Saturated Fat8 g
Carbohydrate4 g
Sugar4 g
Dietary Fiber2 g
Protein13 g
Salt1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.