Kerstcrostini's
Kerstcrostini's

Kerstcrostini's

16 stuks | met burrata, serranoham, camembert en cranberrychutney

Deze luxe crostini's zullen zeker indruk maken! Je serveert de zelfgemaakte toastjes met twee verschillende toppings. De ene helft beleg je met burrata, serranoham en balsamicocrème; en de andere helft met romige camembert en cranberrychutney!

Tags:
Recipe
Allergens:
Rye
Wheat
Milk
Sulphites

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time10 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

2 piece

White demi-baguette

(Contains Rye, Wheat May be present Gluten, Milk, Tree nuts, Sesame)

40 g

Serrano ham

80 g

Camembert

(Contains Milk)

10 g

Fresh basil

1 bulb(s)

Burrata

(Contains Milk)

8 milliliters

Crema di balsamico

(Contains Sulphites)

40 g

Cranberry chutney

Not included in your delivery

3 tablespoon

Olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)3228 kJ
Calories772 kcal
Fat38.1 g
Saturated Fat14.9 g
Carbohydrate76.8 g
Sugar11.8 g
Dietary Fiber5 g
Protein30.1 g
Salt3.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Baking Sheet with Baking Paper

Cooking Steps

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de baguettes in 16 schuine plakjes en besprenkel met de olijfolie.
  • Leg de plakjes op een bakplaat met bakpapier en bak 6 - 8 minuten in de oven.
  • Scheur de serranoham in kleine stukjes en bak de laatste 5 minuten mee. Gebruik eventueel een tweede bakplaat.
2
  • Snijd de camembert in plakjes. 
  • Snijd het basilicum fijn.
3
  • Verdeel de burrata over de helft van de geroosterde broodplakjes. Breng op smaak met peper.
  • Garneer de burrata-crostini's met de serranoham en besprenkel met de balsamicocrème.
  • Beleg de andere helft van de geroosterde broodplakjes met de camembertplakjes.
  • Verdeel de cranberrychutney over de camembert-crostini's.
4
  • Garneer de crostini's met het basilicum.