Klassieke Amerikaanse cheeseburger
Klassieke Amerikaanse cheeseburger

Klassieke Amerikaanse cheeseburger

2 porties | met bacon, cheddar en barbecuesaus

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Dé klassieke Amerikaanse cheeseburger zet je in een handomdraai op tafel! Met cheddar, bacon, barbecuesaus en nog meer heerlijke toppings.

Tags:
Recipe
Allergens:
Mustard
Sulphites
Sesame
Soy
Wheat
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

2 piece

Hamburger from Meatier

(Contains Mustard May be present Milk, Egg, Celery, Soy, Gluten, Sesame)

1 piece

Onion

4 slice

Bacon

1 piece

Tomato

50 g

BBQ Sauce

(Contains Sulphites, Mustard)

40 g

Lamb's lettuce

50 g

Chopped ​​pickles

2 piece

Hamburger bun with sesame seeds

(Contains Sesame, Soy, Wheat, Milk May be present Tree nuts, Gluten)

50 g

Grated aged Gouda

(Contains Milk)

Not included in your delivery

to taste

Mustard

Nutrition Values

Energy (kJ)2812 kJ
Calories672 kcal
Fat36.1 g
Saturated Fat16.7 g
Carbohydrate46.6 g
Sugar11.7 g
Dietary Fiber5 g
Protein37.3 g
Salt4.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1
  • Snijd de tomaat in plakken.
  • Snijd de ui in dunne ringen.
  • Besmeer elk broodje met 1 tl barbecuesaus.
2
  • Steek de barbecue aan (zie Tip).
  • Snijd de broodjes open, maar niet helemaal doormidden. Leg de broodjes op de snijkant op de barbecue en rooster in 3 - 5 minuten lichtbruin.
  • Grill het spek 3 - 5 minuten op de barbecue.
  • Grill de burgers in 4 - 6 minuten gaar op de barbecue. Strooi in de laatste minuut de cheddar over de burgers.

Tip: Jkunt er ook voor kiezen om een koekenpan te gebruiken. De bereidingswijze blijft verder hetzelfde.

3
  • Besmeer de onderste helft van de broodjes met mosterd naar smaak. Beleg met de sla.
  • Leg de burgers op de sla.
  • Besmeer de bovenste helft van de broodjes met barbecuesaus naar smaak.
4
  • Beleg de burgers met het spek, de tomaat, de ui en de augurken.
  • Eindig met de bovenste helft van het broodje.