Luxe briochetosti met brie en serranoham
Luxe briochetosti met brie en serranoham

Luxe briochetosti met brie en serranoham

2 porties | met mangochutney en rucola

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Dankzij het zoete, boterachtige briochebroodje wordt deze tosti extra luxe! Je belegt het met serranoham, brie, mangochutney, tomatenketchup en rucola.

Tags:
Recipe
Allergens:
Milk
Soy
Wheat
Mustard

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time10 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

2 piece

Brioche bun

(Contains Milk, Soy, Wheat)

40 g

Serrano ham

200 g

Creamy French brie

(Contains Milk)

40 g

Mango chutney

(Contains Mustard)

20 g

Arugula

60 g

Tomato ketchup

Nutrition Values

Energy (kJ)2643 kJ
Calories632 kcal
Fat34.9 g
Saturated Fat21.6 g
Carbohydrate48.1 g
Sugar14.6 g
Dietary Fiber3.6 g
Protein30.8 g
Salt3.5 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Fryingpan with lid

Cooking Steps

1
  • Snijd de brioche open.
  • Snijd de brie in plakjes. 
2
  • Smeer de mangochutney op de brioche.
  • Beleg met de brie, serranoham en rucola.
3
  • Verwarm het tosti-ijzer en leg de tosti erin (zie Tip). 
  • Grill de tosti 5 - 6 minuten, of tot de kaas gesmolten is. 

Tip: Als je thuis geen tosti-ijzer hebt, kun je de tosti ook in een koekenpan met deksel maken. Verhit een klontje boter in de pan op middelhoog vuur en rooster de tosti 2 - 3 minuten aan elke kant. 

4
  • Snijd de tosti doormidden en serveer met de ketchup ernaast.