Mango smoothie bowl met verse blauwe bessen en kokosmelk
Mango smoothie bowl met verse blauwe bessen en kokosmelk

Mango smoothie bowl met verse blauwe bessen en kokosmelk

2 porties | met passievrucht, kokosrasp en chiazaad

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

De naam zegt het eigenlijk al: een smoothie in een kom, met fruit en noten als toppings. Pak een lepel en geniet!

Tags:
Recipe
Allergens:
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

125 g

Blueberries

1 piece

Passion fruit

250 milliliters

Coconut milk

10 g

Desiccated coconut

(May be present Tree nuts, Sesame, Peanuts)

10 g

Chia seeds

(May be present Tree nuts, Sesame, Peanuts)

1 piece

Mango

150 g

Greek yogurt

(Contains Milk)

Nutrition Values

Calories511 kcal
Energy (kJ)2137 kJ
Fat35.1 g
Saturated Fat27.4 g
Carbohydrate34.8 g
Sugar29.6 g
Dietary Fiber9.2 g
Protein7.9 g
Salt0.2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

High-Sided Bowl
Stick Blender

Cooking Steps

1

Schil de mango en snijd het vruchtvlees klein. Halveer de passievrucht.

2

Mix de mango met de kokosmelk en Griekse yoghurt in een blender of hoge kom met staafmixer tot een dikke smoothie.

3

Houd je van zoet? Voeg dan wat honing toe naar smaak.

4

Verdeel de smoothie over diepe borden of kommen. Leg de passievrucht erop. Garneer met het chiazaad, de kokosrasp en de blauwe bessen.