Mangocrème met passievrucht
Mangocrème met passievrucht

Mangocrème met passievrucht

2 porties | met koffiekoekjescrunch en sinaasappel

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Houd je van fruitig en romig? Dan is dit dessert perfect voor jou! De crunch van koffiekoekjes maken het helemaal af.

Tags:
Recipe
Allergens:
Milk
Egg
Soy
Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

1 piece

Mango

100 milliliters

Heavy cream

(Contains Milk)

½ piece

Organic easy peel orange

½ piece

Passion fruit

75 g

Greek yogurt

(Contains Milk)

60 g

Crumbled stroopwafel

(Contains Egg, Soy, Wheat May be present Tree nuts, Sesame, Milk, Gluten, Peanuts)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Sugar

Nutrition Values

Calories401 kcal
Energy (kJ)1679 kJ
Fat27 g
Saturated Fat15 g
Carbohydrate32 g
Sugar20 g
Dietary Fiber4 g
Protein5 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Grater
High-Sided Bowl
Stick Blender
Large Bowl
Hand mixer
Hand mixer

Cooking Steps

1
  • Rasp de schil van de sinaasappel met een fijne rasp.
  • Halveer de sinaasappel en snijd er 2 halve plakjes af om te gebruiken als garnering (zie Tip).
  • Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes.
2
  • Voeg de mangoblokjes toe aan een hoge kom.
  • Pureer met de staafmixer tot een gladde puree.


3
  • Voeg de slagroom en 1/2 el suiker per persoon toe aan een grote kom.
  • Klop met een garde of (hand)mixer stijf, tot de room mooie pieken maakt.
  • Meng de Griekse yoghurt en sinaasappelrasp door de slagroom.
4
  • Schep de mangopuree voorzichtig door het slagroom-yoghurtmengsel.
  • Verdeel de mangocrème over twee mooie glaasjes.
  • Halveer de passievrucht en verdeel het vruchtvlees over de mangocrème.
  • Garneer met de stroopwafelkruimels en eventueel met een schijfje sinaasappel.