Mini-pizza's
Mini-pizza's

Mini-pizza's

+/- 15 stuks | Caprese, funghi en salami

Til je borrel naar een hoger niveau met onze hartige Bakbox. Wij zorgen voor de beste ingrediënten en een makkelijk te volgen recept en jij tovert in een handomdraai een heerlijk borrelhapje op tafel. Zet de drankjes koud en het amusement kan beginnen!

Kies deze week voor pizzetta's - deze mini pizza's beleg je op 3 verschillende manieren: 'caprese' met mozzarella en pesto, 'funghi' met champignons en de derde met serranoham. Door het kleine formaat hoef je niet te kiezen, maar proef je ze lekker allemaal!

Tags:
Recipe
Allergens:
Wheat
Milk
Cashews

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time25 minutes
Cooking Time10 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

1 piece

Pizza dough

(Contains Wheat May be present Milk)

200 g

Passata

3 slice

Salami

1 sachet(s)

Italian seasoning

125 g

Red cherry tomatoes

1 bulb(s)

Mozzarella

(Contains Milk)

40 g

Green pesto

(Contains Cashews, Milk May be present Peanuts, Tree nuts)

150 g

Grated aged Gouda

(Contains Milk)

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)5104 kJ
Calories1220 kcal
Fat62.7 g
Saturated Fat30.3 g
Carbohydrate104.4 g
Sugar11.9 g
Dietary Fiber6.1 g
Protein51.9 g
Salt5.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Small Bowl
Paper Towel
Baking Sheet with Baking Paper

Cooking Steps

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Meng de passata en Italiaanse kruiden in een kleine kom. Breng op smaak met peper en zout. 
  • Snijd de tomaat in vieren. Snijd de salami in grof. 
  • Dep de mozzarella droog met keukenpapier en scheur of snijd de mozzarella in heel kleine stukjes.
2
  • Rol het pizzadeeg uit en snijd het in 15 kleine vierkantjes. 
  • Leg de deegstukken op een bakplaat met bakpapier.
3
  • Besmeer de deegstukjes met 1 el tomatensaus. Beleg vervolgens 3 verschillende soorten pizzetta's. Gebruik telkens 5 of 6 stukjes per smaak.
  • Caprese: bedek met de mozzarella en cherrytomaten en besprenkel met de pesto.
  • Margherita: bestrooi met de helft van de geraspte kaas. 
  • Salami: bestrooi met de overige geraspte kaas en de salami. 
4
  • Bak de mini-pizza's 8 - 10 minuten in de oven.
  • Haal de pizza's uit de oven en serveer als ze nog warm zijn.